Ohjeet

maanantai 4. toukokuuta 2020

Uutta asuntoa ostamassa

Haaste maanantaille 4.5.2020 on nimeltään:

Uutta asuntoa ostamassa

1 kommentti:

  1. Uutta asuntoa etsimässä


    Aamuyöstä näin unta. Antti ja Benjamin painostivat siinä minua jostain jutusta, joka oli minulle arka ja kiusallinen asia ja heille rahan arvoinen. Unessani oli lohduton tunnelma, fiilis kaiken ystävyyden ja reiluuden häviämisestä ja vaihtumisesta häikäilemättömäksi rahanahneeksi keinotteluksi.

    Kaverit olivat panneet jonkun tuttunsa tiirikoimaan itsensä meidän kotiimme ja tutkimaan kaapistamme jotain intiimiä asiaa. Tämä asia oli jäänyt sisällöltään minulle epäselväksi, mutta tarjosi heille oivan kiristysmahdollisuuden.

    "Kotimme" oli jälleen maalla, sahanpurulla peitetty vintti, jossa olin lohduttomana polvillani miettimässä maailman pahuutta ja "ystävien" petollisuutta.

    Heräsin unesta ja olin iloinen, että totuus oli toisenlainen. Nukahdin heti kuitenkin uudelleen ja näin unessa todenneeni näkemäni olleen unta mutta nyt huomanneenikin sen olevan sittenkin totta. Tarvittiin siis uusi herääminen - sillä kerralla oikeasti. Vasta sitten saatoin huoahtaa helpotuksesta todettuani makaavani Helsingin asuntomme makuuhuoneessa vieressäni Agneta ja Carolus-kissa naukumassa eteisessä. En jaksanut katsoa kelloa nähdäkseni, oliko uneni ollut REM-vaiheen unta (eli unta, joka esiintyisi tavanomaiseen "REM"-unien esiintymisaikaan). Painajaista se oli ollut - todella paha nightmare!

    VastaaPoista

Lisää kommenttiin:
- haastetekstisi
tai
- linkki oman blogisi haastepostaukseen

Voit mieluusti myös kommentoida muiden osallistujien tekstejä.:)