maanantai 6. kesäkuuta 2016

Kuvahaaste

Haaste maanantaille 6.6.2016 on kuva:

Liitän tähän vielä kaksi Youtubeen lataamaani ohjevideota, joissa neuvotaan, miten omaan blogiin kirjoitetun haastepostauksen voi jakaa tänne.:) Kirjalliset neuvot videoiden tiedoissa (klikkaa "katso Youtubessa"). Tein videot open source -ohjelmalla https://obsproject.com ja ne ovat jatkossakin nähtävissä Youtube-kanavallani.

10 kommenttia:

 1. Eeppinen matkakertomukseni, olkaat hyvät.:)

  Ps. Alempi ohjevideo neuvoo, miten tänne saa tehtyä tuollaisen toimivan linkin.

  VastaaPoista
 2. Saanko lainata kuvaa omaan blogiin? Laittaisin inspiroituneen runon kuvitukseksi.

  VastaaPoista
 3. Tässä uusin huono:

  Silta kurottaa yli synkän virran. Punainen auto ajaa lujaa sillan yli, se ei halua pysähtyä sillalle. Autossa istujat kannustavat autoa, aja lujaa, aja lujempaa. Auto yrittää parhaansa, mutta jo kauan ennen sillan keskikohtaa, auto alkaa hyytyä kunnes se sammuu kokonaan. Auto on hiljaa, autossa istujat ovat hiljaa. Ei tässä näin pitänyt käydä. Piti tulla huviretki. Ei kukaan pidä huviretkeä keskellä siltaa. Vasta sillan jälkeen alkaa huviretken paras osuus. Silloin kaikki olisivat voineet henkäistä helpotuksesta, isä olisi voinut avata kravattisolmunsa ja äiti irrottaa sormensa kauhukahvasta. Lapset olisivat lakanneet tappelemasta takapenkillä. Mutta ei. Niin ei käynyt. Ja se oli punaisen auton vika.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kuvahaaste
  Arska ja Reiska ajoivat kohti pohjoista. Arska oli aamulla käynyt konttuurin puolella ja ottanut omin luvin käteiskassan mukaansa. Reiskalla ei ollut missä käydä, koska hän oli työtön.
  Reiskan muija oli jäkättänyt koko viikonlopun ja seuraavan aamun, koska Reiska vaan röökasi ja katsoi B-luokan videoita. Muijan elämä oli raskasta kuin kivireen vetäminen. Piti elättää koko pesue surkealla palkalla, eikä Reiska tehnyt mitään kotona. Pikku piha oli täynnä koiranpaskaa ja sisällä oli sanoinkuvaamaton sekamelska.

  Mutta päivä kääntyi iltaa kohti. Pohjoisen valossa oli hyvä mennä eteenpäin sadankahdenkymmenen tuntivauhdilla. Nelostien asfaltti johti halki Utsjoen taajaman ja hei vaan: sillan toisella puolella odottivat Norjan erämaat.

  VastaaPoista

Liitä kommenttiin:
- haastetekstisi
tai
- linkki oman blogisi haastepostaukseen

Voit mieluusti myös kommentoida muiden osallistujien tekstejä.:)